Uutiset

  

  • Metsätyö Oy esitteli FinnMetkossa laajennettun malliston myös muita Trygg -kevytketjuja erilaisiin työkoneisiin. Klikkaa kuvaa, katso video.

    PiikkiZ- kuorma-autojen kitkaketjuista on tullut markkinoille uudistuneet ja parannetut mallit. Ketjujen materiaaleja on vahvistettu, hokkien muoto, pituus ja myös materiaalikovuus on tarkistettu Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Pääketjut, sivuketjut ja hokit kestävät erinomaisesti raskaita kuormia kuljettavien puutavara- tai muiden kuorma-autojen alla vaativissa talvi- ja maasto-olosuhteissa.
    Ketjujen aikaisemmasta mallista saadun asiakaspalautteen johdosta tehtiin tuotteeseen em. muutoksia. Talvella 2023-24 suoritettujen testien perusteella uudet mallit kestävät hyvin vertailun pääkilpailijaansa nähden.

    PiikkiZ/PiikkiZ kuorma-autoketju (vas.), Trygg Fast Track traktoriketju, Trygg Helene trukki/pienkuormaajaketju.

    Uudet kuorma-autojen ykkös- ja paripyöriin sopivat uudet PiikkiZ -mallit olivat ensiesittelyssä ja myynnissä syksyä varten FinnMETKO 2024 näyttelyssä. Metsätyö Oy esitteli myös laajemmin norjalaisen Nösted-yhtiön valmistamia Trygg-kevytketjuja, jotka on valmistettu erilaisiin pyörätyökoneisiin: traktoriketjuja, trukkiketjuja sekä kaivinkoneisiin soveltuvia ketjuja.

    Tagit: Kuorma-autoketjut  puuautoketjut  traktoriketjut  trukkiketjut  pienkuormaajaketjut  kaivinkoneketjut  Trygg-ketjut  Metsätyö Oy  FinnMetko 2024  
      Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito