Uutiset

  

  • Metsätyö Oy esitteli FinnMetkossa Indexator GX 30 rotaattorin kuormatraktoreihin ja Indexator HX 30 rotaattorin harvestereihin. Klikkaa kuvaa ja katso video.

    Indexator GX 30 on matalarakenteinen, monijarruisella MPB-riipukkeella varustettu kuormatraktoreihin tarkoitettu rotaattori, jossa rotaattorin moottoriosaan ei kohdistu ulkoisia kuormia. Tämän mahdollistaa rakenne, jossa rotaattoriin kohdistuvat ulkoiset voimat kulkevat ulomman runko-osan kautta, täysin erillään moottoritoiminnoista. GX rotaattorit on suunniteltu kestämään suuria vaaka- ja pystykuormia. GX rotaattori on Indexatorin vahvin, suurimpiin kuormatraktoreihin tarkoitettu tuote.

     

    Indexator GX 30 rotaattori (vas.) ja Indexator HX 30 rotaattori.

    Indexator HX 30 on matalarakenteinen, monijarruisella MPB-riipukkeella varustettuihin suurempiin harvesterehin tarkoitettu rotaattori. GX 30 tapaan rotaattorin moottoriosaan ei kohdistu ulkoisia kuormia, vaan ulkoiset voimat kulkevat ulomman runko-osan kautta, täysin erillään moottoritoiminnoista. HX rotaattorit on suunniteltu kestämään suuria vaaka- ja pystykuormia, sekä tuottamaan suuren vääntömomentin. HX -rotaattoreiden liitännät ovat samanlaiset kuin H-rotaattoreissa.

      Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito