Uutiset

  

  • Hultdins SuperGrip 260S, SuperGrip 310S ja SuperGrip 500S utuuskourat olivat esillä Metsätyö Oy:n osastolla FinnMetkossa. Klikkaa kuvaa, katso video.

    Päivitetty Hultdins SuperGrip 260S ja uusi SuperGrip 310S -puutavarakourat edustavat Hultdins -tuoteperheen pienempää kokoluokkaa. Hultdins SuperGrip 500S kuormainkoura on valmistajan uusi kokoluokka.
    S-sarjan kourien kestävyyttä on edelleen parannettu kourien muotoilua uusimalla sekä runkoa vahvistamalla. Levennetty runkorakenne leveämpien laakerihelojen kanssa mahdollistavat pidemmät huoltovälit. Edelleen kehitetyn geometrian ansiosta koura on entistä tarkempi ja tehokkaampi käsitellä. Kouran ollessa suljettuna, kouran rungon ja leukojen välinen pienentynyt tila mahdollistaa pienikokoisemman puun käsittelyn. SuperGrip 310S kuormainkoura korvaa mallistossa olleen SuperGrip 300 -kouran.
    Uudet Hultdins 260S ja 310S kuormainkourat ovat valmiita asiakastoimituksiin vuoden 2024 lopulla.

    Uudet Hultdins 260S ja 310S (vas.), sekä Hultdins SuperGrip 500S kourat.

    Hultdins SuperGrip 500S kuormainkoura on Huldinsin uusi kokoluokka, joka täydentää vahvistettujen S- sarjan kourien mallistoa. SG500S asettuu ominaisuuksiltaan SG 420S ja SG 520S kourien väliin mahdollistaen käyttäjälle entistä paremman ja tarkemman valikoiman kohteen ja koneen koon mukaan. SuperGrip 500S on ergonomialtaan ja kestävyydeltään luotettavaa Hultdins laatua.

    Tagit: Metsäkoneet  Metsäkonevarusteet  Kourat  Kuormainkourat  Hultdins  Metsätyö Oy  FinnMetko 2024  
      Takaisin
Kompaktit Wacker Neuson EZ26 ja EZ36
Testivoittaja kaivukone Wacker Neuson EZ80
Wacker Neuson WL44
KONETYÖLEHTI • KONEURAKOINNIN TYÖKONEIDEN JA KULJETUKSEN AMMATTILEHTI
Maarakennus, koneurakointi, ympäristönhoito, kuljetus, infra, tien ja kiinteistönhoito